Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, που βρίσκονται στη θέση Μπάθρα, λίγο έξω από την πόλη του Άργους, το οινοποιείο Δαναών Γη παράγει επώνυμους ποιοτικούς οίνους που τυγχάνουν εξαιρετικής αποδοχής από το οινόφιλο κοινό. Ο Δημήτρης Δούρος, με τη συνδρομή εξαίρετων επιστημόνων (οινολόγων αλλά και γεωπόνων), οινοποιεί σήμερα τις σπουδαιότερες ελληνικές ποικιλίες του Πελοποννησιακού αμπελώνα (Μοσχοφίλερο, Αγιωργίτικο Νεμέας, Μοσχάτο Πατρών, Ροδίτης), μαζί με τις διεθνείς Merlot και Cabernet Sauvignon δίνοντας ποιοτικούς οίνους που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν καταξίωση, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και τη διεθνή αγορά.

Δεύτερης γενιάς οινοποιός, κληρονόμησε το μεράκι και την τέχνη της οινοποίησης από τον πατέρα του, Φώτιο Δούρο, ο οποίος το 1976 ξεκίνησε με πενιχρά κεφάλαια και άφθονη αγάπη να παράγει κρασί σε ένα μικρό πατητήρι στα Δερβενάκια Κορινθίας. Δέκα χρόνια μετά το μικρό εκείνο οινοποιείο μεταφέρθηκε στις σημερινές του εγκαταστάσεις ενώ το 1998 εκσυγχρονίστηκε και επεκτάθηκε δίνοντας τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά. Η φρέσκια ματιά, το πάθος και η μεθοδικότητα, σε συνδυασμό με το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για την μετεξέλιξη του οινοποιείου. Προσαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης και εμφιάλωσης, νέες ποικιλίες -κυρίως από τον Πελοποννησιακό αμπελώνα, και επεκτείνοντας το δίκτυο πωλήσεων βρίσκεται, έκτοτε, σε διαρκή ανοδική πορεία.

Η διασφάλιση της ποιότητας, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις (διαθέτει πιστοποίηση διαχειρησης ποιότητας ISO 22000-2005) σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, την αφοσίωση, την τεχνογνωσία και το μεράκι έφεραν την επιβράβευση που δεν είναι άλλη από την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση. Αυτή η αποδοχή, μαζί με την αμέριστη αγάπη μας για το καλό κρασί, είναι που μας κάνουν να συνεχίζουμε, πιστοί πάντα στις αξίες και το όραμά μας.